Peeter, sa tegid läinud aasta novembris Äripäevas avalduse, et viid ärid Eestist ära ja oled eemal nii kaua, kuni siinne ühiskond ja poliitikud muutuvad taas inimsõbralikumaks. Jaanuaris pakkisid aga oma elu Londonis kokku ja tulid kodumaale tagasi. Mis on muutunud?

Peeter: See, mis praegu Eesti poliitikas toimub, ei kannata enam mingit kriitikat. Näiteks täna tuli uudis, et rahandusministeerium tahab ära võtta Eesti Naisteühenduse Ümarlaua rahastamise. Samas püüti aasta tagasi naisepeksjat ministriks upitada. Selline jama tuleb ära lõpetada kõige kiiremas korras. Mul on Eestisse jäänud kolm äri, ülejäänud jõudsin likvideerida. Aga ühel hetkel sain aru, et mõned poliitikud ootavadki, et minusugused eestlased, kes nende malli järgi elada ei taha, siit pigem ära koliksid. Ja siis taipasin, et see oleks suur viga – vastupidi, tuleb oma asja hingega edasi ajada, inimlikke väärtusi edasi kanda ja seista selle eest, et säärased "poliitikud" ei saaks meie riiki tulevikus juhtida.

Loe edasi, mida räägivad ärivennad Peeter ja Priit Rebane poliitikast, koroona mõjust nende äridele, sularahast vendade taskus ja kontodel ning tulevikuplaanidest.