Film "Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga" räägib kahest Islandi lauljast, keda mängivad Will Ferrell ja Rachel McAdams (vastavalt Lars ja Sigrit Erickssong), kes soovivad Eurovisionile pääseda. Filmi keskel toimub ühislaulmine, milles osaleb peale Elina Nechayeva ka mitmed teised päris eurolaulikud.

Elina rääkis Kroonikale, et kogu ettevõtmine avaldas talle muljet. "Kõik oli organiseeritud tipp tasemel, kõik need mitusada inimest maagiliselt ilusa lossi võtteplatsil Londoni lähistel tundsid ennast väga hästi," sõnas Elina.

Elina sai pakkumise filmis osaleda töömeilile ning siis algasid läbirääkimised, mis viisid heli salvestamiseni ja 2019 sügisel filmivõteteni Londonis.

"Läbirääkimiste alguses ma ei suutnud uskuda, et see on reaalsus ning igaks juhuks guugeldasin kõik meilis olevad kontaktid ning produktsioonifirma , et vältida ebameeldivaid üllatusi, ning minu suureks rõõmuks kõik muutus kolm kuud hiljem reaalsuseks," rääkis laulja.

Elina ülesastumine filmis jääb küll üürikeseks, aga see eest võimsaks. Eestlanna sai filmis laulda duetti Austria laulja Conchita Wurstiga.

"Ta on väga tore ja lõbus inimene, kellega saime võtteplatsil väga hästi läbi ja veetsime võtete väliselt koos Londonis aega ning selle tõttu koos laulda oli väga hea," kirjeldas Elina.

Peale Will Ferrelli ja Rachel McAdamsi teeb filmis kaasa ka Briti näitleja Dan Stevens, kes mängib Venemaa lauljat Alexander Lemtovi. Elina sõnul olid nii McAdams kui Stevens meeletult armsad ja nendega oli lihtne suhelda.

Foto: Scanpix

Mõlemad tundusid olevat nii õnnelikud, et meie saime selles ettevõtmises osaleda. Dan Stevensiga arutasime pikemalt Eurovisiooni teemal ja Venemaa etteastetest lauluvõistlusel," meenutas Elina.

Kuigi Elina filmis väga palju näitlema ei pidanud, jäädes ikka truuks oma vokaalsele võimekusele, siis on ta tulevikus avatud näitlejatöö pakkumistele.

"Kui ajagraafik esinemiste kõrvalt lubab, ei ütle ma kindlasti pakkumistest ära. Aga tuleb töötada veel palju näitlemeisterlikkuse koha pealt, et näitlemine võimalikult hästi välja tuleks," sõnas Elina Nechayeva.