Itaaliast pärit Roberto de Silvestri (43) ütleb, et on Eestisse armunud. Tema juhitud Colonna kinnisvarafirmast on saanud üks Baltikumi suuremaid ja ettevõte on Roberto eestvedamisel aastatega panustanud üle 300 000 euro kohalikku heategevusse. Hiljuti oli ta Eestis käimas, et Ida-Tallinna Keskhaigla Viljatusravikeskusele üle anda 100 000 euro suurune annetustšekk. 

See oli ühtlasi esimene kord pärast nelja kuu pikkust eriolukorrast tingitud pausi, kui Roberto Eestit väisas. Ta ei suuda ära imestada, et Eesti oli üks esimesi maid, kuhu Pariisi Charles de Gaulle’i lennujaamast lennata sai.

Torinos sündinud Roberto õppis Genovas õigusteadust ja omandas magistrikraadi Bocconi majandusülikoolis Milanos. Tudengina jõudis Roberto esimest korda ka Eestisse. Aasta oli siis 1998.

Miks meeldib Robertole Eestis äri ajada? Milliseid kohandusi tuli teha oma äriasjus kriisi ajal ja kus ja kuidas ta selle veetis? Millised imelised taiesed kosmiliste summade eest ripuvad tema Tallinna koduseinal ning miks on hea omada kortereid Monacos, Pariisis ja mujalgi maailmas? Vaata ja imetle ning saa lähemalt tuttavaks mehega, kelle nägu sulle aastaid kohalikult seltskonnamaastikult tuttav, ent muu tema kohta seni pigem teadmata...

Jaga
Kommentaarid