Kui Reet Oja armastusega loodud ja juhitud telesaade "Tere hommikust!" nagu noaga ekraanilt lõigati, siis oli Jüri Pihel juba TV1 programmidirektori toolil istet võtnud.

Justkui oma senisele kodukanalile ninanipsuks otsustas Oja konkureerivale programmile hommikusaates sõna anda. "Meie hakkasime TV1s samuti hommikuprogrammi tegema, saatekavas oli saade juba olemas, valmistasime seda ette ja äkki sain telefonikõne Reedalt. Reet küsis: "Kas tahaksid meie hommikuprogrammi viimases saates enda hommikuprogrammist rääkida?" Mina mõtlesin: tohoo hullu, sellist asja pole kunagi juhtunud, et enesekindel ETV kutsub otsestuudiosse mingi teise kanali esindaja, et rääkida uuest saatest, mis järgmisel hommikul algab! See oli Reeda viimane intervjuu tema viimases "Tere hommikust!" saates, kus ta andis TV1-le mõtteliselt teatepulga üle," meenutas Pihel Kroonikale.

"Kas sa kujutad ette, milline pidi olema tema solvumine, kui ta tohutu ETV patrioodina kutsus konkureeriva pisikese telekanali programmijuhi saatesse, et see saaks promoda oma hommikusaadet! Me mõtlesime kohe, et midagi on juhtunud. Kas majasisesed konfliktid või mis iganes. Ma loodan väga, et minu pärast ei antud Reedale kinga ja ei tehtud saatele lõppu peale. (Naerab.)"