Mis tülist jutt käib? Andrei Zevakin avaldas oma YouTube'i kanalis video, kus tõi välja Brigitte praeguse kallima Indrek Mägi natuke veidra sõnavõtu seoses sellega, mis tundeid tekitas temas teine mees. Indrek ise pole kunagi teemat avalikult kommenteerinud, aga Brigitte on seda teinud küll.

Natuke aega pärast Andrei video tegi Brigitte oma Instagrami loos video, kus avaldas pahameelt selle osas, mis mulje Andrei Indrekust jättis ning ütles, et video ei olnud sugugi naljakas.

Andrei reageeris sellele sõnavõtule, öeldes, et tema vabandada ei kavatse, sest tema võttis seda kõike naljana. Sellele järgnes kaks kuud Brigitte nokkimist SkyPlus raadio otse-eetris, kus ta kuidagi üldse Andrei algsest videost üle ei saa.

Andrei Zevakin otsustas asja oma kasuks pöörata. Ta pakkus juunikuus enda videoid kritiseerides välja, et kui see saab kokku 10 000 meeldimist, siis tantsib ta bachatat. Sama tantsu, mida Brigitte koos Indrek Mägiga tantsib. Hääled tulid kahe päevaga täis, Andrei võttis ühendust vana tuttava Greta Korjuga ja koos hakati treenima.

Greta ise peab Andrei ja Brigtte vahel tekkinud tüli lühidalt öeldes mõttetuks. "Brigitte ei oleks pidanud sellel teemal üldse sõna võtma. Ma ei tunne Brigittet isiklikult ja ma ei tea, mis olid tema motiivid seda teemat üles võttes, aga ma küsisin endalt, kust see tuli ja miks," ütles Greta.

"Ma ei tea, mis staadiumis nende (Brigitte ja Indreku) suhe sellel hetkel oli. Võib-olla ta püüdis kaitsta seda suhet. Kunagi ei tea. Mingid isiklikud asjad võivad mängu tulla. Minu jaoks on see täiesti arusaamatu. Indrek ise ju ei öelnud selle kohta midagi, kuigi see käis tema kohta. Milleks Brigitte pidi olema Indreku suuvooder, see on minu jaoks küsimus," lisas ta.

Greta oletab, et Brigitte tegi Andrei Zevakinit tema nalja pärast avalikult maha tähelepanu pärast.

"Kui vaadata Andrei videot, siis tema ju otseselt ei ütle Indreku kohta midagi. Brigitte oli see, kes pani asjale selle sildi külge. Minu jaoks oli see kummaline, miks üldse seda asja välja tuua. Tema tegi selle suureks," lisas Greta.

Tantsijanna tõi ka välja, et nii ka päris ei saa, et tema võib teistele öelda, mida tahab, aga teised tema kohta midagi öelda ei tohi.

"Ma arvan, et inimesed peaksid natuke mõtlema enne ütlemist ja elementaarne viisakus on oluline, eriti ajakirjandustöö juures. Ei ole nii et ühele on lubatud kõik välja öelda, mis sülg suhu toob ja teisele mitte. Ning ei tasu ka seejuures kõike nii tõsiselt võtta. See oli nali. Aga viisakus on elementaarne, eriti kui oled avaliku elu tegelane," kommenteeris Greta.