Hiljuti antud intervjuus tunnistas Sanna, et esialgsete plaanide kohaselt pidid pulmad toimuma kevadel, kuid lükkusid koroona tõttu edasi. Suursuguse peo ettevalmistused tehti ära vaid kolme nädalaga, vahendab Iltalehti.

"Me oleks leidnud ükskõik kui palju vabandusi, miks pulmad ka sel suvel edasi lükata, aga otsustasime koos, et ideaalset aega ei tulegi," tunnistas Sanna.

Peaministrile omase kiire elutempo tõttu polnud isegi kiiresti planeeritud peo toimumine täiesti kindel. Just seetõttu anti külalistele kaks kuupäeva, mida oma kalendris pulmadeks broneerida.

Sanna ja Markus kohtusid vaid 18-aastaselt, mistõttu tunnistavad mõlemad, et on koos kasvanud ja üksteisega väga sarnased. "Meil on iga päev väga lõbus ja tülitsemist kodus ei ole üldse." Päris ilma emotsioonideta ometi ei saa, kuid negatiivsete tunnete väljendamiseks on Sannal oma lahendus. "Sanna elab oma viha kodutööde peale välja. Kui tal on raske ja tüütu periood, siis on kodu eriti puhas," naljatab Markus.

Paar tunnistab, et kodus on neil ülesanded suurepäraselt jaotatud. Kui Markus teeb kõike, milleks on jõudu vaja, siis Sanna vastutab pigem tehniliste asjade eest. Erinevust võib märgata ka harjumustes, sest Markus armastab väga sporti teha, kuid Sanna sellest väga ei huvitu.

Värskel pruutpaaril on ka üks unistus, millelt nad mõtteid kõrvale ei saa. Nimelt plaanivad nad tulevikus leida suurepärast hetke, et terve aasta kuskil looduses rahu nautida. "Markus ei ole sellest veel väga vaimustuses, kuid küll ma moosin. Ma tahaks väga aastaringi jälgida kuskil, kus ei ole valgusreostust ja müra." tunnistas Sanna.