Kroonikale antud intervjuus tunnistas Strandberg, et oli esimene, kes koolist lapse sai. "Mul oli õnn esimesena isaks saada, aga ega algaja õnn kaua kestnud. Varsti tulid teised järele. Lavaka ajal kujunenud sõpruskonnast, kuhu kuuluvad Priit ja Märt Pius ning Kaspar Velberg, oleme kõik juba kahe lapse isad."

Lastega on elutempo küll kordades kiirem, kuid vähemalt korraks leiavad mehed siiski aega, et üksteise tegemistega kursis olla. "Tegusa pere- ja tööelu tõttu ei saa küll nii tihti omavahel kokku, kui sooviks, aga pikki telefonikõnesid lubame vähemalt korra kuus ikka. Nemad on inimesed, kellega saab rääkida kõigest."

Abikaasa Marioniga kohtus Strandberg samuti just tänu ülikoolis õppimise ajal kattunud sõpruskonnale. "Meid viis kokku ühine armastus koorilaulu vastu. Tutvusime kooris, aga ka meie sõpruskonnad ülikoolis õppimise ajal kattusid. Marion on professionaalne muusik ja flöödiõpetaja. Mängib Vanemuise sümfooniaorkestris ja juhatab Jakobi Mäe Kultuurikoda Tartus. See, et me koos külas vana talu koduks ehitame, on meie ammune ühine unistus."

Intervjuud Strandbergiga loe pikemalt Kroonikast SIIT.