2021. aasta kevadel läheb eetrisse „Kättemaksukontori“ 25. hooaeg. Ka televaatajal on sellest võimalus osa saada, kui oled naine vanuses 19-25.

TV3 lehel oleva kuulutuse kohasel oodatakse huvitunuid kandideerima, kui ...

  • Su tööd ja tegemised võimaldavad osaleda võtetel umbes 10 päeva kuus. Võtted toimuvad nii tööpäevadel kui nädalavahetustel.
  • Sinu jaoks pole probleemiks kuni 12-tunnised võttepäevad (peamiselt Tallinnas). Võtted võivad alata ka varahommikul või lõppeda öisel ajal.
  • Suudad omandada suuri tekstimahte.
  • Sul on kõrge stressitaluvus ja meeskonnatöö oskus.
  • Varasem näitlemiskogemus ei ole kohustuslik, aga tuleb kasuks.


Kui soovid kandideerida, siis täida ankeet, lae üles üks hiljutine täispikkuses foto ja üks portreefoto (ilma tugeva meigi ja filtriteta) ning kuni 1-minutiline videoklipp enda tutvustusega.

Kandideerimise tähtaeg on 22. november 2020.
Väljavalitutega võetakse ühendust ja kutsutakse castingule, mis toimub vahemikus 23-27. november 2020.

Ankeedi saad ära täita SIIN.

Foto: TV3

Asendust otsitakse Ragne Veensalule (33), kes läheb lapsehoolduspuhkusele. Ragne kinnitas Kroonikale enda lapseootust ning kommenteeris ka, kuidas ta krimisarja võtete ajal hakkama sai: "Eks võtteplatsil pean ennast lihtsalt veidi rohkem hoidma ja jälgima. Kuidas ja kas see uues hooajas kajastub, saab igaüks peagi juba telekast näha," ütles näitlejanna.

Nagu Ragne ka ise vihjas, siis oli ta lapseootel "Kättemaksukontori" võtete ajal ning väidetavalt tuli võtteid natuke tema järgi kohandada.