"Toomas Kirss helistas mulle ja küsis, kas ma tunnen teda. Ma ütlesin, et ei tunne ning pakkus mulle ilma castinguta rolli," selgitas Jürise.

Näitlejanna tunnistas, et ei olnud selle hetkeni teadlik, kes Toomas Kirss on. "Ma ei olnud kursis sellega, mida ta teeb. Aga mulle tundus põnev mängida filmis ja ma võtsin selle rolli vastu," lisas Jürise.

Karolin Jürise jagas, et sai rolli sarjas "Sinu, minu, meie!" sama lihtsalt. Kirss võttis taaskord näitlejannaha ühendust, saatis talle lugemiseks stsenaariumi ning Jürise sai ise valida, keda ta mängida soovib.

Jürise võttis mängida psühholoog Kärdi rolli ning Kirss olla hiljem öelnud, et nägi näitlejannat samas rollis ka ise. "See tundus põnev. Mulle on juba väikest peale tundunud huvitav see amet," selgitas Jürise oma rollivalikut. Teiseks variandiks oli vabakutseline näitleja Mia, keda nüüd mängib sarjas Laura Kukk.

Psühholoog Kärt on sarisuitsetaja. Jürise tunnistas, et Kirss teda suitsetama ei sundinud ning selle tegemise vastu pole tal midagi.

Uus humoorikas draamasari „Pilvede all“ loojatelt! Eva on noor ema, kes püüab lahutuse järel uut elu alustada lootuses, et kohus määrab lapse isale. Mia on värske abielunaine, kelle mees on saanud lapse oma eelmise pruudiga. Iris kasvatab üksikemana teismelist poega, kes elaks justkui teisel planeedil. Kärt on noor psühholoog, kes vallandatakse väidetava ahistamise tõttu. Kõik neli naist on majanaabrid ja kui üks pooleldi naljaga õhku visatud idee nad kokku toob, saavad alguse vägagi ootamatud sündmused. Peaosades Doris Tislar, Karolin Jürise, Britta Soll ja Laura Kukk.