"Mind rabast täiesti jalust "Magus melanhoolia", see on kaasaegne ja mõjuv lugu," seisab ühes populaarseimas Wiwibloggsi kommentaaris. "Jüri lugu on parim ja see on selline pala, mida žürii hindaks kõrgelt, kuid minu ainust probleem sellega on see, et see on nii lühike," kurdab teine Pootsmanni toetaja.

"Jüri Pootsmann toob jälle seksika sarimõrvari vibe'i," naerab üks kommentaator vihjates laulja nelja aasta tagusele Eurovisionil osalemisele.

Kuid samas ei ole kõik Eurovisioni fännid Jüri loost lummuses. "Ma tunnen end Jüri pärast nii halvasti. Tema lugu ei suuda kuulata. Ta oleks nagu võtnud Spotify reklaami ja teinud loo sellest," kurdab üks Eurovisioni fänn.

Jüri loo kõrval on saanud palju tähelepanu ka Uku Suviste ja Koit Toome võistluspalad. Üldiselt arvatakse, et tänavu kevadel Eesti Laulu võitnud Uku on seekord osalemas palju parema looga. "Uku on teinud oma eelmise aasta laulu paremaks millegagi, mis kõlab tänapäevaselt, kuid seda on lihtne unustada," arvab üks fännidest.

"Ukul on hea kaasaegne laul. Võib-olla rohkem Spotify suunitlusega kui Eurovisioni, kuid see ei ole halb," lisab teine kuulaja.

Kommentaatorite seas pakub palju jututeemat ka see, et Eesti Laul on aastast aastasse üritanud kaasata võimalikult palju žanreid. Mõne fänni arvates on selline asjade käik üdini positiivne, kuid on ka neid, kes arvavad, et Eurovisioni võidu nimel peaks otsima rohkem sinna sobivamaid laule.