"Sain nooreks isaks, jah," räägib Lao Kroonikale, lisades, et sündis tütar. Pildi pealt on näha, et tütre nimeks on Alessandra. Sinna juurde on Lao kirjutanud: "Aitäh, et saabusid me ellu!"

Augustis rääkis Lao Kroonikale, et kallimat tal ei ole. "Muidugi on oluline, et linade vahel oleks mõnus, aga lisaks tahaks ju ka midagi muud – tahaks rääkida," rääkis mees ja paljastas, et naiste tähelepanust tal puudust ei ole. "Tahaks, et oleks kaaslane, mitte seksisemu. Loomulikult on mul suhteid naistega, aga kindlat elukaaslast pole."

Laol on varasemast kooselust eksnaise Avega kaks last.

2019. aastal tegi Kroonika ülevaate Meelis Lao naistest, kelle hulgas on olnud väga silmapaistvaid ja värvikaid nimesid, sealhulgas Kätlin Maran, Heti Tulve, Eda-Ines Etti jpt.

Varasemalt on Lao kaks last saanud Ave Laoga. Meelis ise on tunnistanud, et Ave oli tema esimene armastus. "Kui abiellutakse liiga noorelt, ei osata alati teineteisega arvestada ja hinnatakse võib-olla valesid väärtusi. Nii juhtubki, et sellised liidud ka lagunevad," on ärimees varasemates intervjuudes pere purunemise tagamaid selgitanud.

Oma kahe poja ema Avega oli Meelis aastaid abielus, kuid mõni aeg tagasi läksid nende eluteed lahku. Hoolimata lahutusest ja lahus elamisest sündis 2001. aastal, kui Lao liikus seltskonnas modell Hetiga, nende teine laps.