"Häid pühi," kirjutas Mälk oma postituse pealkirjas.

Noorte suhe sai avalikuks Eesti Laul 2020 konkursi ajal. Andrei tegi Eesti Laulu eel podcaste, kuhu kutsus kõik lauluvõistlusel osalevad artistid. Esimeseks külaliseks oli Merilin Mälk (19). Noored jäid edasi suhtlema ning nii nende armuleek seal ka alguse sai, mis kestab siiani. Oma suhet nad väga ei varjanud teiste ees. SkyPlusi otse-eetris pandi Zevakinit tanki ehk samal ajal tuli uudis, et nad on suhtes Meriliniga.

"Ta on siiras, nunnu, väga armas ja hea südamega tüdruk. Kunagi tal palju vaja ei ole," ütles Andrei. Nad on mõlemad sportlikud inimesed ning käivad tihti koos tennist mängimas.

Noored on koos olnud vaid aasta aega. Selle perioodiga ei olnud neil suuremaid tülisid tekkinud. Isegi kui nende vahel tekib sõnasõda, siis Andrei püüab rahulikuks jääda ning ei karju ega muutu agressiivseks. Vabandust palub esimesena see, kes on süüdi. "Mul ei ole raske andeks paluda. Kui sa saad aru, et tegid halvasti, siis palud vabandust," ütles Andrei. Armukadedust üritab Zevakin vältida. Ta on arvamusel, et kui inimene on armukade, siis sellest midagi head välja ei tule. "Mul nö see mööda läinud. Varem ei teadnud, kuidas asjad käivad. Praegu mõistan, mis olukorras on mõtet oma närve kulutada," sõnas ta.