"Esimest korda kolme nädala jooksul kodust väljas ning väljas paistab päike," avaldas Heti Instagramis, lisades sinna juurde teemaviited nagu #byebyecovid, #healthy, #firstdayout, mis näitavad, et viirushaigus on ta selleks korraks jätnud.

Kroonika kirjutas kuu keskel, kuidas nii Heti Tulve kui tema kallim Kaur Kender mõlemad Londonis viiruse all kannatavad. "Meil on Kauriga mõlemal väga raske versioon. Nädal aega pikali olnud. Köha, palavik, hinge matab, iga liigutus paneb higi mööda selga alla voolama," tõi Heti mõned näited rasketest sümptomitest.

Kuigi nii Heti kui Kaur on väga heas füüsilises vormis ning usinad trennitegijaid, võib salakaval viirus ka muidu väga tugeva immuunsusega inimesed täielikult murda. Heti ütleski Kroonikale, et igasugune jõud on kadunud, isegi pudelikorgi avamine on suur pingutus: "Kümnendik minu tavalisest jõust on praegu alles. Üldine kurnatus on väga suur, lisaks on meil kadunud ka maitse-ja lõhnataju. Seega on meil täiskomplekt, mis koroonaga võib kaasneda."

Inglismaa ja London on hetkel üks kõige rohkem pihta saanud kohti maailmas, kus levib veelgi nakkavab Briti-tüvi ning väidetavalt pidi iga 30s Londoni elanik praegu koroonaviirust kandma ja põdema.