Aktiivselt Tiktokis endale jälgijaskonda rajav Heleza sai oma välimuse eest kriitikat, kui üks jälgija ütles, et tal on "imelik nina". Noor lauljanna oli siis kohe valmis selgitama, mis temaga juhtus.

"Umbes neli aastat tagasi, kui ma olin 19, läksin ma ühe sõbra sünnipäevale. Õhtul oli veel noor, aga mul oli tantsuisu ja ma haarasin ühel sõbrannal käest kinni. Hakkasime kiirel sammul tantsuplatsile minema, kui minu ees kummardas üks teine sõber. Arvestades, et tema on minust 30 cm pike, siis kui ta kummardus kohtusid tema pealagi ja minu nina, sellisel jõul, et minu ninaluu läks puruks. Kes see kõnnib oma ninaluu teise inimese vastu puruks?" meenutas lauljanna.

"Siis ma läksin EMOsse. Nemad ütlesid: mida meie teha saame, sa niikuinii modellimõõtu pole ja kas me paneme selle sinu arust kipsi siin. Ja siis ma läksingi tipa-tapa koju tagasi," lisas ta.

Järgmisel hommikul läks ta haiglasse tagasi, kus röntgen tõepoolest paljastas, et tema ninaluu on murdunud. Heleza läks suu-nina-kurgu arsti juurde, et nina tagasi murtakse. Lauljannale jäi hoopis aga silma, kui ilusa arstiga oli tegemist. "See oli nagu filmis," naljatas Heleza.

Selleks, et ta protseduuri ajal valu ei tunneks, pandi talle ninna adrenaliini, mille peale tekkisid Helezal krambid. "Ja siis see imeilus arst koos oma medõega pidid minuga võimlema," ütles ta.

Õige pea selgus, et krambihood niipea üle ei lähe ja Heleza viidi palatisse ning pandi tilgutide alla. Kaks tundi hiljem oli olukord rahunenud ja see sama imeilus arst tuli jäätisega lepistust tegema. Arst vabandas, kuid tuletas meelde, et nina on ikka vaja tagasi murda.

Pika murdmise järel tundis Heleza ikka meeletut valu. Arstil ei jäänud siiski muud üle, kui ta nina kipsi panna. Just nagu talle EMOs oli öeldud, et seda ei teha.