Sissi Benita tunnistas kohe intervjuu alguses, et otsib tööd, sest avastas, et tal on probleeme häälepaeltega. "Avastasin talvel, et minu häälepaelad ei sulgu korralikult, mis tähendab, et ma ei ole laulja selle aasta lõpuni," sõnas ta lõbusas toonis.

"See, et ma ütlen seda lõbusalt, on minu kaitserefleks. Tegelikkus on see, et mu häälpaelad ei sulgu. See on mehhaaniline teema. Aastaid tagasi üks minu kehas olev lihas hakkas valesti toimima ja tol hetkel ma ei teadnud seda. Mul ei olnud õrna aimugi, kuidas see aastatega hakkab mõjutama seda, kuidas ma laulan," lisas ta.

Kohe, kui ta probleemist teada sai, läks ta hääleseadesse ja füsioteraapiasse, kus tehakse tööd selle kallal, et saada tema lihased ja hingamine õigesti toimima ning hääl tuleks korralikult välja.

Praegu ongi eesmärgiks teha häälega nii palju tööd, et ta Eesti Laulul laulaks 100 protsenti ära ja teeks seda hästi. "Peaaegu iga päev teen tööd selle nimel ja ma usun, et see on võimalik," usub Sissi.

Ta on oma häälest teinud ka tõsise töö, olles ametis muusikaõpetajana. Aga probleemid häälega on tekitanud olukorra, kus ta on pidanud sellest ära ütlema.

Sissi avaldas ka, et tema suureks unistuseks on Eurovisionile pääseda ning nende peres on laulukarusell suur sündmus. Kui lauluvõistlus käib, siis tulevad neile naabrid ja vanavanemad küll, et seda ühiselt vaadata. Loomulikult annab lisadimensiooni ka see, et Sissi isa Dave Benton 2001. aastal koos Tanel Padariga lauluvõistluse võitis.

See ei ole esimene kord, mil Sissil on Eurovisioni ajal probleeme tekkinud. Ta osales Eesti Laul 2019 võistlusel ning minestas vaid mõned tunnid enne oma poolfinaali ülesastumist. Ta toimetati Tartu Ülikooli Spordihoonest haiglasse, kuna ärkas hommikul alaseljavaluga ja negatiivse reaktsiooni tõttu valuvaigistile minestas.

"Ärkasin valuga alaseljas, ühel hetkel oli valu nii tugev, et ei saanud ilma karjumata olla. Kutsuti kiirabi, aga tekkis vastureaktsioon valuvaigistile ja ma minestasin ning ärkasin haiglas," särab Sissi spordihoones rõõmsalt rääkides, tõdedes, et valus on veidi ikka, ent ei midagi ületamatut. "Valuvaigisti najal."

"Laval unustad sellised asjad," kinnitab ta, et laval polnud tal keeruline olla. "Vaata seda melu ka siin, valus on küll, aga see on üks tore ja pikk päev. Vahet pole, kas jään sisse või langen välja," on ta ülirõõmus, et pere on teda toetamas ja just see on tema sõnul täna tähtsaim.