Jaanuari algul selgus uudis, et Eestit kahel korral Eurovisonil esindanud Laura osaleb sel aastal põhjanaabrite soomlaste eurolaulul looga "Play", mille autorid on Laura ise, Karl-Ander Reismann ja Reinis Straume.

"Kogu sündmuse ettevalmistus on kestnud juba 4 kuud ning see on minu jaoks olnud enneolematu kogemus. Siinse maa publiku ootused mõistagi teised kui see, millega harjunud oleme, aga lähen tegema suurepärast esitust ja mõeldes kandideerinud lugude arvule, tunnen, et olen enda jaoks suure võidu juba saavutanud, olenemata lõpptulemusest," sõnab Laura vaimustusega.

Soome koroonaviiruse piirangute tõttu kaks ja pool nädalat isolatsioonis olnud ning ka nendes tingimustes etteasteks valmistunud Laure jäi seitsme esineja seas finaalis viimaseks. Aga pole viga, Soome rahva seas on märk maha jäetud.

Laura esinemine andis idee Eesti Laulu poolfinaalis vaheaktina laval käinud Elina Bornile, kes uuris Instagrami stooris, kellega ta peaks ühendust võtma, et osaleda Melodifestivalenil ehk Rootsi Eurovisioni eelvõistlusel.

Tugeva lauluriigina on rootslastest Eestit lauluvõistlusel esindanud Sahlene ja mõned aastad tagasi Victor Crone. Ehk oleks nüüd aeg eestlasel Rootsis samal võistlusel esindada.

Kroonika pöördus kommentaari saamiseks ka Elina Borni poole, kes vastas: "Seda ei maksa liiga tõsiselt võtta, jah."

Foto: Instagram