Loo kohta sai kriitikat lugeda Billboardi enda Facebooki lehelt. Ligi kaks tuhat kommentaari kogunud postitus andis selgelt mõista, mida Cardi B muusikat arvatakse.

Melissa kirjutas: "Mitte mingisugust austust enda suhtes. Pole kunagi see naine meeldinud. Null väärikust. Alati paljas ning tvergib ja mõned inimesed kutsuvad teda eeskujuks."

Brenda: "Prügi, praht, kurjus ja vägivald, see seda tüüpi muusika ongi. Seda tüüpi muusika ja videod rikub meie noored ära."

"Jeff: "Sellepärast vaatavadki inimesed vähem auhinnatseremooniaid ja kuulavad enda esitlusloendeid."

Diana: "See näitab, kui hukka maailm on läinud. Ei saaks öelda, et see on vaid see generatsioon, sest ma näen naisi, kes on viiekümnendates ja kiidavad seda solki muusikat. Väga kurb näha."

James: "Noorte inimeste muusikamaitse on viimase kahe või kolme kümnendi juures muutunud väga halvaks. Pole siis ime, et nii paljud noored inimesed on vägivaldsed või depressioonis. Kes poleks, kui pidevalt rämpsust räppi kuulata. Inimesed, kes seda solki kuulavad, on muusikakauged. On aeg rämpsust räpp kõrvale heita ja päris muusika tagasi tuua."

Sellises tempos lähevad kommentaarid edasi. Mõned kasutajad spekuleerisid, et räppar võis nr 1 eest raha maksta, et oma imagot pärast liiga liiderlikku esinemist Grammydel parandada.

Viimase väite kohta tõendeid ei toodud, kuid muusika ajalugu mäletavad inimesed teavad, et USAs oli aastakümneid tagasi suur skandaal, kui plaadifirmad ja produtsendid maksid raadiojaamadele, et nende muusikat mängitaks, ning muusikaajakirjades nende artistid oleksid kõrgemal kui tegelikult.

Loomulikult oli ka terve hulk neid, kes Cardi B'd kaitsesid ja tema muusikat kiitsid. Eriti pandi rõhku just "Up" muusikale, mille saatel saab tantsida ning puusi keerutada.

Nii mitmedki kiitsid Cardi B talenti ning avaldasid soovi ka ise niivõrd osavad olla. Aga pigem leiab sellest kogukonnast toetajaid vähem.

Ega Cardi B ei jäänud vastust võlgu. Pärast Billboard tabelis esimeseks tõusmist puutus ta vist kokku ka laulule osaks saanud tagasisidele, mille järel tänas ta "hulle konservatiive", kes ta esikohale aitasid.

Pärast Grammydel esinemist sai Cardi B kriitikat konservatiividelt Candance Owensilt ja Errol Webberit, eriti laulu "WAP" esitamist koos Megan Three Stallioniga. Video teenis nädala ajaga pärast YouTube'i laadimist üle üheksa miljoni vaatamise.

"Olen unustanud tänada hulle konservatiive, kes on mind terve nädala kritiseerinud. Te tõite sellega minu Grammyde esinemisele rohkem tähelepanu. Tõite juurde striime mitte ainult "WAPile" kui ka "UPile".

Abikaasale jagas kiidusõnu ka Offset, öeldes, et number 1 kohale jõudmine oli vaid aja küsimus ning näeb tulevikus veel kümmet number ühte.