Kingo viitab oma viimases postituses Kirsti Timmeri hiljutisele mõttele, mida kajastas ka Kroonika. Kingo osutab artiklile pealkirjaga "Kirsti Timmer avalikult "musta pesu pesemisest": ta tahab end puhtaks pesta teisi laimates".

Kingo ütleb seepeale, et kogu see pisike nupuke on Timmeri poolt küll banaalne mõte. "Seda sama võiks kes tahes igaühele meist öelda. Selleks pole vaja ennast selgeltnägijaks tituleerida," kirjutab ta.

Lisaks kahtleb Kingo sügavalt selles, kas Timmer üldse on selgeltnägija: "Ta on ehk kusagilt raamatust vist ära õppinud kaartide tähendused, et mitte päris mööda ennustada ja midagi siiski inimesele rääkida. Raamatutarkus on ju kena, aga näib, kõik ülejäänu on tema isikliku fantaasia vili. Seda ei saa paraku usaldada."

Peale selle kirjutab Kingo, et mõned aastad tagasi tegi ta Timmerile ettepaneku, et tuleb tema juurde, kus Kirsti räägiks tema minevikust, olevikust ja tulevikust. "Ta ei tea minu minevikust, olevikust ega tulevikust suurt midagi. Ehk vaid seda, mida olen kunagi ise ajakirjandusele endast ise rääkinud ja mis on niigi avalikult üldteada. Mind huvitas, kas ta tabab täppi midagi sellist, mis on minu suhtes teistele teadmatu. Ta justkui oli meie kohtumisega ja minust mulle rääkimisega siis nõus. Vähemasti ta ei keeldunud, kuid kutset selleks seansiks pole ma temalt senini saanud."

Mõistagi ei jäta nendele etteheidetele vastamata ka Timmer isiklikult. Ta lükkab ümber väite, justkui raamatust vaadates oskab keegi miskit rääkida, öeldes, et see pole võimalik. Muu hulgas märgib ta, et kutset tema poolt ei tule, sest inimene tuleb siis, kui tal on vajadus.

"Mitte ükski ennustaja ei käi inimesi enda juurde vedamas kõrtsis on sisseviskajad, mul ei ole.
Mul on väga kurb, et sa mu kohta nii inetult kirjutad. Leian, et ei ole seda halvakspanu kuidagi ära teeninud, ma pole sulle midagi kurja teinud ega soovinud, aga eks me kõik käitume nii, nagu õigeks peame," kirjutab Timmer vastuseks.

Kingo ja Timmeri vestlus jätkub. Nimelt viitab Kingo, et Timmer on selgeltnägemise omandanud. Seepeale vastab Kirsti, et kui ta küsib, kuidas ta omandas, siis pole tal millestki rääkida. "Mulle on see omadus sünniga antud, ma ei ole seda kusagil õppinud ja ei pea seda õpitavaks. Keegi ei saa õppida nägemist. See on vereliiniga antud," selgitab ta, tuues seejärel näiteid enda täppi panekutest selgeltnägijana.

Timmer: ma polegi selgeltnägija

Mõned tunnid pärast Kroonika algse loo avaldamist pidas Kirsti Timmer vajalikuks enda Facebookis asjaolusid selgitada. "Harri Kingo ei tea isegi seda, et ma polegi selgeltnägija, ma olen ennustaja-nõid. Aga mitte selgeltnägija. Ta kirjutab, et ei tea kus õppinud ja halvustab nii kuis jaksab," kirjutas Timmer.

Ta lisas: "Mulle ei lähe nii rumala ja labase inimese arvamus grammigi korda, vana kibestunud mees otsib tähelepanu, igav tundub olevat see elukene."

Loe pikemalt: