Legendaarne pop-pungi tegelane, kes on bassimängija ja kaassolist olnud ansamblis Blink-182 aegade algusest peale, on alates oma seisundi avaldamisest fänne lahkelt kursis hoidnud seoses oma kogemusega vähiravis. Oma viimases Twitteri postituses avaldas 49-aastane staar pildi vähi asukohast ning samal ajal tänas ka jälgijaid nende toetuse eest.

Nii positiivsena kui Hoppus on end näidanud, on tema sõnades siiski mõista leppimist karmi reaalsusega.

Juuni lõpus jagas Hoppus teadannet vähist Instagrami story’s, kuid kiirelt peale seda eemaldas selle. Järgnevalt bändi esindaja postitas teate muusikult, et too on viimased kolm kuud käinud keemiaravil vähi raviks. Laulja sõnul on see olukord iseenesest mõistetavalt nõme ja ta on hirmul, kuid samal ajal on ta õnnelik imeliste arstide, pereliikmete ja sõprade toetuse üle, kes aitavad tal sel teekonnal nii vähist kui ka meeleheitest üle saada. Hoppusel on veel kolm kuud ravi ees, kuid ta proovib jääda lootusrikkaks ja positiivseks. Mark ei suuda ära oodata, et olla vähivaba ning loodetavasti lähitulevikus kõikide fännidega oma kontserdil taaskohtuda.

Neli päeva peale esmast uudise avalikustamist suhtles muusik juba fännidega plavormil Twitch ja kirjeldas avatult oma tundeid, häid ja halbu päevi ning edusamme. 4. juulil tegi Hoppus julge sammu ja avaldas Twitteris pildi endast kiilakana, mis teatavasti on keemiaravist põhjustatud.