"See on ju tänapäeval mood, et pannakse inimesi igasuguseid sõgedusi tegema ja nad veel maksavad ka selle eest!" hüüatas ta. "Kahju, et mul mingit hekki pole," tunnistas mees, sõnades, et kel vähegi huvi, pangu ennast aga julgesti kirja ja maksku aga, küll siis leiab ka töö, mida teha.

Kroonikale antud intervjuus tunnistas Kristjan Jõekalda, et ta otsib oma kohta elus. "Juba aastat paar tagasi mõtlesin, et võiks oma eluga veel midagi peale hakata. Selleks andis tõuke koos Teeduga tehtud saade "Jälle kooli", mis rääkis elukestvast õppest," rääkis ta.

"Olen terve elu vorpinud telesaateid, mõni on paremini välja tulnud kui teine, aga ma ei oska midagi muud, ei oska oma kätegagi midagi teha. Võiksin ju ka ametikoolis midagi selgeks õppida, pottsepa eriala näiteks. Vanus on ju ka juba selline, et millalgi öeldakse: oli tore, saad märgi rinda ja mine pensionile. Muidugi võiksin siis olla produtsent, tõugata tagant mingite telesaadete valmimist, aga kui seda tööd ka ei ole, siis… tuleb teha lihtsalt midagi muud, kui teletööd jääb vähemaks."