Kroonika äsjailmunud Edukate-eri kaanepersoon on rahvusvahelises turvaäris tegutsev Jaanus Rahumägi, kes räägib ärist ja poliitikast ning muu hulgas ka oma luksusautost Aston Martin, James Bondist, poliitkorrektsusest ja soorollide kadumisest. Jaanus leiab, et jõuline elustiil on kadumas, kuid tegelik elu on väga karm. Ettevõtja kahtleb, kas see, et kõik surutakse ühetaoliseks ja lamedaks, Euroopa tulevikule kasuks tuleb.

Üleilmse haardega ettevõtte Jobbatical kaasasutaja ja tegevjuht Karoli Hindriks avaldab, kuidas ta on oma läbikukkumised enda kasuks pööranud. Vandeadvokaat Maria Mägi-Rohtmets kutsub meid oma koju, kus esitleb esinduslikku kunstikogu. Oma eduloo toob lugejani iglumajade tootja Priit Kallas – tema iglusauna on teiste kuulsuste seas ostnud David Beckham, Gordon Ramsay ja Guy Ritchie. Vanema generatsiooni tegijana räägib oma karjäärist legendaarne tööstusjuht ja omaaegne minister Jüri Kraft – lugu täis elutarkust! Kulturist, kuid ka edukas ärimees, toidulisandite maaletooja ja koolitaja Ott Kiivikas esitleb oma oktoobris valminud luksuslikku kodu­spaad.

Loe ja vaata ka koondlugu uhketest kelladest – oma ajanäitajaid esitlevad teiste seas Joakim Hele­nius, Urmas Sõõrumaa, Joel Ostrat, Valdo Randpere ja Eva-Maria Liimets. Uuri lisaks, millist rahaõnne ja edu tõotab su ellu edu­horoskoop.

Jaga
Kommentaarid