"NOËPINA sellist plaani pole. Kui olin Rootsi Sony all, siis nemad nõudsid, et ma seal ei osaleks. Nende visiooni kohaselt olnuks mind kui Eurovisioni artisti raskem turundada. See oli viis-kuus aastat tagasi, nüüdseks on see mõtteviis muusikatööstuses pisut muutunud. Väga hea näide on Måneskin, kes sai niimoodi tuule tiibadesse´," rääkis ta.

Kõpper lisas: "Eesti Laul on suurepärane formaat ja tohutult kasulik tundmatumatele artistidele. Meid Tenfoldiga aitas see kõvasti."

"Eesti Laul 2022" konkursil kõlasid seekordses veerandfinaalis võõrkeelsed laulud, saatejuhid olid Laura Põldvere ja Ott Lepland.

Televaatajad hääletasid poolfinaalidesse STEFANi lauluga “Hope”, Elina Nechayeva looga “Remedy” ja Anna Sahlene lauluga “Champion”. Žürii andis oma hääled poolfinaali pääsemiseks Alabama Watchdogile looga “Move On” ja Merilin Mälgile lauluga “Little Girl”.

Eesti Laul 2022 veerandfinaali žüriisse kuuluvad muusikud Sissi, Synne Valtri ja Egert Milder, lauluõpetaja Maiken, reklaaminduse ja telemaastiku spetsialist Olav Osolin, Raadio 2 saatejuht Bert Järvet, Sky Plusi programmijuht Vaido Pannel ja Star FM-i saatejuht Andres Puusepp.

Viimane veerandfinaal toimub laupäeval, 11. detsembril ning selle koosseisu ja saatejuhid avaldab “Ringvaade” esmaspäeval, 6. detsembril.