Täpsemalt on Coolbeti analüütikud Stefani võidukoefitsiendiks arvutanud 3.05, mis tähendab, et tema võidutõenäosust hinnatakse enamale kui 30 protsendile! Tõenäosust, et Stefan lõpetab esikahes, hinnatakse aga juba ligi 60-protsendiga ehk koefitsiendiga 1.72.

Stefanile järgneb koefitsiendiga 4.75 (võidutõenäosus ca 20%) Ott Lepland lauluga "Aovalguses". Kõrget kohta ennustatakse ka Andrei Zevakinile ja Grete Paiale, kelle laul "Mis nüüd saab" on Zevakini populaarses Youtube'i kanalis kogunud ligi 150 000 vaatamist.

Tõenäosust, et just Zevakin ja Paia võiksid kevadel Torinosse Eurovisioonile sõita, hinnatakse hetkel ligi 18 protsendile (koefitsient 5.50). Ühtlasi on Lepland ja Zevakin-Paia ka kõige tõenäolisemad 1. poolfinaali võitjad. Veidi väiksem, ent siiski kaunis kindel edasipääsutõenäosus on 3. veebruaril toimuvas esimeses poolfinaalis ka Elina Nechayeval, Elysal ning Stig Rästal.

2. poolfinaalis nähakse Stefani järel korralikke võimalusi ka Black Velvetil (looga "Sandra") ning Jaagup Tuisul (looga "Kui vaid"). Black Velveti ja Tuisu koefitsiendid Eesti Laul 2022 üldvõidule on omakorda 7.00 ning 10.00. Protsentide keeles tähendab see võidutõenäosuseid vastavalt 15% ja 10% kandis.

Veel ennustatakse teisest poolfinaalist edasipääsu kogenud eurolauljannale Sahlene'le ning esmakordselt suuremale muusikaareenile tõusnud Jyrisele, kelle lugu "Plaksuta" juba veerandfinaalis palju elevust tekitas.

Kõige õhkõrnem lootus lauluvõistlus võita on Coolbeti analüütikute hinnangul Helenil, kelle võidu korral saaks panustaja raha tagasi lausa 251-kordselt. 151-kordne on võidusumma panustajal, kes usub, et lauluvõistluse võidab kas Púrr Múdd ja Shira, Minimal Wind, Boamadu või Kaia-Liisa Kesler.

Eesti Laulu poolfinaalid toimuvad tänavu 3. ja 5. veebruaril. Suur finaal leiab omakorda aset 12. veebruaril. Kõik artiklis mainitud koefitsiendid kehtisid 25. jaanuari pärastlõuna seisuga.