"Kusjuures tänaseks ostsime ka piletid, aga isegi need tühistati ära," paljastas videokõne teel intervjuuga ühinenud youtuber täna hommikul. Õnneks on Zevakinil juba järgmiseks lennuks pääse olemas, seekord üritab ta läbi Berliini koju jõuda. "Loodetavasti saame," teatas ta otse-eetris, kuid tögas ka oma duetipartnerit Gretet, kes murelikult telestuudios istus. "Paial hea nägu," naeris Zevakin. Paia tunnistas, et ta polnud noormehe uutest plaanidest teadlik.

"Kas äri läks hästi?" uuris saatejuht Owe Petersell. "Hästi läks, nii pea kuulete kõik sellest," andis Zevakin lootust. "Kas me kuuleme sellest, et sa oled saanud uskumatult rikkaks?" ei jätnud Owe jonni. "Ma loodaks tõesti," naeris youtuber.

Grete olevat juba üsna närvis ning ta ei mõista, miks Andreil oli vahetult enne Eesti Laulu veel Türki vaja minna. "Mis nüüd saab?" uuris Grete vihjates nende võistlusloo sõnadele. "Ma olen päris mitu korda Paialt juba puid saanud," tunnistas Zevakin seepeale.

Lauljatari sõnul on ta duetipartneri puudumise tõttu pidanud sisuliselt emarollis olema. Ta on pidanud organiseerima selle, et Andreil oleks Eesti Laulul üldse midagi selga panna.