Vennaskonna kitarrist Roy Strider andis ühismeedias teada, et meie seast on lahkunud muusik Urmas Voolpriit (45). "Puhka rahus, hea ansamblikaaslane Urmas Voolpriit. Olid rock'n'roll'i poiss ja hoidsid alati kõiges gaasi ning võimendit põhjas. Jään meenutama," kirjutas Strider Facebookis.

Urmas Voolpriit töötas alates aastast 2007 Eesti Televisioonis helirežissöörina. Ta oli ansambli Blind kitarrist ja laulja ning on muusikakollektiivi Memoriaalansambel kitarrist.

Ja just sellepärast, et ta töötas ETVs helirežissöörina, mängiti eile Eesti Laulu lõppedes lõputiitrite ajal Blind lugu "Emmanuelle" - kuula alates 36:20.

"Ta oli väga hea sõber, kellega koos sai palju asju korda saadetud," ütles Indrek Ditmann Kroonikale, lisades, et Urmase meenutamine võtaks väga kaua aega.

Indrek ja Urmas tundsid teineteist 25 aastat ning nad suhtlesid viimane kord mõne nädala eest. Siis ei olnud mitte ühtegi vihjet, et Urmast võiks oodata selline saatus.

"Kõik sõbrad-tuttavad-bändikaaslased on šokis. 45 on noor mees," sõnas Ditmann. Uurides, mis oli Urmase surma põhjus, vastas Ditmann lühidalt: "Terviserike, muud hetkel ei tea."

Kapa Rock õhtu, Urmas Voolpriit

Eesti Laulu teine poolfinaal selgitas välja viis viimast finalisti. Žürii ja publiku ühiste häälte tulemusel pääsesid finaali Stefan, Black Velvet, Jaagup Tuisk ja Anna Sahlene. Publik saatis oma häältega 12. veebruaril toimuvasse finaali veel Minimal Wind ft. Elisabeth Tiffany.

Jaga
Kommentaarid