Eesti Laulu teine poolfinaal selgitas välja viis viimast finalisti. Žürii ja publiku ühiste häälte tulemusel pääsesid finaali Stefan, Black Velvet, Jaagup Tuisk ja Anna Sahlene. Publik saatis oma häältega 12. veebruaril toimuvasse finaali veel Minimal Wind ft. Elisabeth Tiffany.

Neli viiest edasisaajast olid ka kihlveokontori järgi finaali minemas, ainuke üllatus oli Minimal Wind ft. Elisabeth Tiffany, kelle võidukoefitsent oli 50.

Stefani, Black Velveti, Jaagup Tuisu ja Anna Shalene järel tulid favoriitidena järgmisena Jyrise ja Maian, kelle võidukoefitsent oli 15.

Maiani laul "Meeletu" oli Spoitfys ja Youtubes üks kuulatumaid võistluspalasid tänavuselt Eesti Laulult. Enne poolfinaali räägiti palju ka sellest, et Maianil pole erilist lavashowd ning ei paista ehk teiste seast sellepärast välja. "Mina võtan seda niimoodi, et mina tulin siia laulma. Tegema seda, mida ma armastan. Muidugi ma tahaks väga minna Torinosse. Ma tahaks muidugi väga võita," tunnistas Maian enne poolfinaali.

Finaalist väljajäämine tuli ka Maianile endale šokina. Saku Suurhallis viibinud isiku info kohaselt tormas lauljanna kohe pärast tulemuste väljakuulutamist riietusruumi ning ei soovinud ühtegi intervjuud anda.

Hiljem tegi ta Instagrami postituse, kus andis teada, et soovib natuke kõigest eemal olla ja puhata.

Foto: Instagram

Maiani väljajäämise üle üllatus ka lauljanna Elina Born. "Ee, miks Maian välja jäi?" küsis ta.

Foto: Instagram

Samamoodi mõtles ka saatejuht ja sisulooja Sidni Tomson. "Tore, et tean, kuidas Eesti rahvas hääletab ja kõik täppi ennustasin, aga Maian vääris seda kohta finaalis," sõnas ta.

"Minimal Windi finaali saamine oli minu jaoks nii oluline esindatuse moment ja ma olen nii positiivselt üllatunud ja uhke Eesti rahva üle, et sellise videoga lasti nad poolfinaalist finaali edasi," lisas Sidni.

Foto: Instagram

Jaga
Kommentaarid