President rääkis oma kõnes, et kõik meie, kes me siin Eestis elame, oleme üks rahvas.

"Ainult meie teame päriselt, mis tunne on sõita mõnda väikelinna või külaserva vanemate juurde, kui esimesed jaanilõkked on valgel õhtul süüdatud. Ainult meie teame päriselt, mis tunne on laulupeol seista ja laulda „Mu isamaa on minu arm“. Ainult meie teame päriselt, mis tunne on Eesti uuesti vabaks saada ja siis vabana kesta," rääkis Karis ja siis lisas:

"Just need tunded ja emotsioonid peaksid kõik kokku olema noodid, milles kõlavad korraga „Ukuaru valss“, nublu ja gamebõu... (kiire kokutus ja kohene parandus - toim) gameboy tetrise „für Oksana“, „Maa, mida armastan“ ja ka „Koit“. Kõik kokku on see lõim, millest kududa ühe rahva enesekindluse ja hakkama saamise vaip. Ka siis, kui väljas on külm ja libe ja mitu kriisi korraga;" rääkis Karis.

Teades, kui lahe ja vinge on räppar gameboy tetris ehk kodanikunimega Pavel Botšarov, siis kindlasti ei pane ta riigipeale sellist vääratust pahaks.

Muide, kes mäletab, siis eelmisel aastal esines räpipunt 5miinust ka ise aastapäeva kontsertetendusel. Bändi üks selle liikmeid on ka gameboy tetris.

Lisaks kirjutas Kroonika hiljuti sellest, kuidas räppar nublu ning president Karis "oma jõud" ühendasid. Riigipeale tundub räpparite seltskond tõesti meeldivat!