Kangro rääkis värskes intervjuus ajakirjale Anne&Stiil, et kõigile, kes su ellu tulevad, olgu nad pruudid, peikad, sõbrakandidaadid tuleks avanemiseks aega anda, sest siis tuleb välja nende tõeline loomus.

"Ja kui avalduvad kasvõi natukene sellised omadused, mida ei tohi aktsepteerida, näiteks vägivaldsus, ka vaimne, siis tuleb see inimene enda elust välja kirjutada," leiab Kangro.

"Selge, et igas paarisuhtes on tõuse ja mõõnasid ning meil kõigil paremaid ja halvemaid päevi. Aga kui teisele meeldimiseks või temalt aktsepteerimise saamiseks peab ennast alandama, siis see on vale. Me peame teadma, mida väärt oleme, ja saama aru, kui ennast alandame — see juhtub siis, kui hakkame moonutama oma põhimõtteid, väärtushinnanguid, minapilti,” lisas ta.

Kangro enda suhted olid viimati avalikkuse ees, kui selgus, et Viru Keemia Grupi suvepäevadel süttinud armuleek endise laulja ja teleajakirjaniku Mai Kangro ning multimiljonär Margus Kangro vahel on lõplikult kustunud – paar ei ületanud kriisi ja lahutas oma abielu.

Varasemalt on aga seltskonnameedias kirjutatud ka tema lahutusest 2019. aastal poliitik Kalle Pallingust.

"Me oleme otsustanud Maiga lahku minna. Kõlab kindlasti nagu midagi väga resoluutset ja kurba, aga meie jaoks ei ole see üldse nii," seisis toona sotsiaalmeedia postituses. Samasuguse teate postitas ka Mai oma Facebooki.