Sõbrapäev on just õige päev tegemaks teistele head. “Tooge, viige, säästke maad!” on sõbrapäevaõhtu sündmus, kuhu oodatakse inimesi jagama soojust, rõõmu ja armastust üksteisele ja kõige ümbritseva vastu. Üritusega osutatakse ka tähelepanu liigse ületarbimise vähendamise vajadusele, mis on tänaseks üks suurimaid ülemaailmseid probleeme. Lisaks tasuta kontserdi kuulamisele on kõigil külastajatel võimalik endal ka head teha. Kaasa võib tuua korralikke, puhtaid asju, mida ise enam ei tarbita (riided, tehnika, toiduained jne.) ja samas võib igaüks nendest äraantavatest asjadest ise kohe endale võtta, mida just parajasti vaja läheb. Kõik allesjäänud asjad annetatakse korraldajate poolt turvakodudele.

Lauljatele lisaks esinevad veel sõnavõttudega oma ala spetsialistid, kes oskavad inimestele jagada väärt nõuandeid.

Üritus on kõigile TASUTA ning seepärast on see eriti hea võimalus võtta sõbrad kaasa, teha endile üks tore meelelahutuslik õhtu ja samas teha ka kellegi jaoks väike heategu.

Neljapäeva õhtul säravad Cathouse laval järgmised Eesti andekad artistid: Stefan, Inga, Ranele, Ziggy Wild solist Laura Prits, Lepatriinu, Kéa, Kaia-Liisa Kesler ja Merilin Mälk.
Oleme kutsunud rääkima oma ala spetsialiste ja inimestele kasulikku teavet jagama: Zuzu Izmailova, Hing Fekeli, Errol Vares, Tarmo Elvisto, Kalju Paldis ja Silva Sirge.

On ka veel mitmeid üllatusesinejaid.