Jurjens meenutab värskele Kroonikale antud intervjuus, et päeval, mil rõõmusõnumist teada sai, ei olnud ta tuju just kuigi hea. "Mäletan, et käisin sel päeval kellegagi üht videot monteerimas ja olin koju jõudes ilgelt närvis, sest teine tüüp ei osanud seda väga teha."

Muusikul oli plaanis oma närve veidi rahustada, kuid kallimal olid hoopis mõjuvamad meetmed. "Tahtsin hakata viina jooma, aga naine ulatas mulle pulga ja ütles, et näe, mis meil juhtus. Pulgal oli kaks kriipsu, mis tähendas rasedust. Üllatus oli suur – et tegelikult ka?! Emotsioonid lõid üle pea."

Jurjens tunnistab, et valus varasem kogemus ajas ta kohe alguses hoopis muretsema. "Ma küsisin esimese hooga: sa ei taha ju aborti teha? ­Tema, nagu hiljem selgus, lootis ka väga, et mina ei tahaks, et ta aborti teeks. Mina ei tahtnud. Nikki oli minuga kunagi seda teinud – kui me päris alguses olime kokku saanud. See oli suht rõve. Läksime sellepärast kuuks ajaks lahku ja siis jälle kokku tagasi."

Selgus, et mõlemad olid siiski ühel nõul ja laps oli vägagi oodatud. "Kui meil Heddyga sai selgeks, et me mõlemad tahame seda last, oli kõik jumala äge! Algasid ultrahelis käimised ja kõik muu lapseootusega seoses. Heddy oli juba pikka aega endale pissivat nukukest tahtnud ja nüüd on tal see olemas."