Kui pühapäeval võiduöös rääkisime, uskus Madis Arro (33) veel, et esmaspäev tuleb nagu ikka: "Tõusen, äratan lapsed, viin kooli..." Läks pisut teisiti. "Abikaasa oli tore, viis ise vanema poja kooli, sain natuke kauem magada. Teise poja viisin mina – temal algavad tunnid hiljem. Päev möödus telefonis, arvutis õnnitlustele vastates. Neist on mul ääretult hea meel!"

Võidupidu oli päevasangar lubanud endale vaid tunnikese. Pressikonve­rentsilt teistele järele klubisse Chicago jõudis ta südaöö paiku. "Pärast ühte sõitsin Kiili, oma koju." Kõhklemata-kahetsemata üldse, millal siis veel või kas teist säärast võimalust päevasangarina peol hetke nautida enam tulebki.

"Absoluutselt mitte! Õnneks oli järelpidu hubases mõnusas õhkkonnas. Saates osalenute ja tegijate väikses ringis – ei pikka "pulmalauda" ega seda, et kogu tähelepanu olnuks vaid minu peal. Pundikesi laudades, jõudsin ringi liikuda, kõigiga tagasidet ja õnnitlusi vahetada."

Millal sidus Madis end muusikaga, kas tõesti elatab ta sellest tööst ära naise, kolm last ja peab üleval veel suurt maja? Millistest rollidest ta pärast võitu oleks valmis haarama ja millistest loobuma, saad lugeda avameelsest intervjuust, kus paljastub seegi, miks ta sünnipäeva ei pea...