Greete Klein


Eelmine aasta teatasid Greete Klein ja Ergo Kuld, et plaanivad leivad ka seaduslikult ühte kappi panna. Paari ühine printsess Saara nägi ilmavalgust see aasta 13. märtsil.

Tanel Padar


Eelmise aasta suvel said eestlased tõelise rõõmusõnumi. Üks ihaldatumaid muusikuid on kihlunud Itaalia reisil kihlunud. Lauren Vilman ja Tanel Padar teatasid 10. märtsil, et oodata on ka pisipere. Kuigi kindlalt teada ei ole, siis hommikuprogrammis avaldas muusik, et tulemas on tõenäoliselt väike poiss.

Elina Nechaeyeva

Elina Nechayeva ja David Pärnamets


Vahetult enne eelmisel aastal Eurovisionile minemist kihlus lauljanna Elina Nechayeva oma kallima David Pärnametsaga. Eelmisel aastal antud intervjuus ütles Nechayeva, et pulmade toimumise aeg on küll saladus, kuid kui Eurovision on möödas, siis on aega sellega tegeleda. Loodame, et ehk näeb ilusaid hetki hoopis sel aastal.

Saara Kadak

Filmi Lõbus Perekond esilinastus


2016. aastal kihlunud Saara Kadak ei saa sel aastal Eestit Eurovisionile esindama minna, sest samale ajale on planeeritud ka pulm elukaaslase Märt Piusiga. Saara ütles aprilli alguses telesaates "Õhtu", et pulmadeks valmistumine on edukalt möödas ja kuigi mõned detailid on veel jäänud, siis üldjoontes on päev paigas.

Lenna Kuurmaa


Jaanuari alguses teatasid Lenna Kuurmaa ja näitleja Lauri Mäesepp, et on õnnelikult kihlatud. Kuigi veebruari lõpus ei teadnud Kuurmaa veel, millise kleidiga ta altari ette astub, siis loodame, et nüüd on asi selge ja pidupäev kindlalt tulemas.

Marko Mihkelson

Marko Mihkelson, Tuuli Semevsky



Detsembris kihlusid ka Reformierakondlane Marko Mihkelson ja Tuuli Semevsky. Pulmade toimumise aja, koha ja viisi soovib paar privaatseks jätta.

Kristi Nilov

KRISTI NILOV; JAN LOIGO


Teleprodutsent Kristi Nilov ja kallim Jan teatasid oma kihlusest eelmise aasta oktoobris. Tähtis päev leiab aset juba 10. mail. Maalähedases talus peetavasse pulma on oodatud lähedased ja sõbrad. Alates mais muudab naine oma nime Kristi Loigoks.

Epp Kärsin

EPP KÄRSIN


Epp Kärsin on kihlatud oma elukaaslase Jaaguga. Eelmisel nädalal ilmunud Kroonikas räägib Kärsin, et on pulmaplaane juba arutanud. "Oleme seda arutanud. Kuna mul on suguvõsas mustlase ja venelase verd, siis on minu temperament veidi teistsugune. Kui armastan, siis sajaga, ja kui vihastan, siis ka sajaga. Praegu on mul mees, kes suudab jääda minu kõrvale ka siis, kui olen täitsa pöörane ja endast üldse aru ei saa. Siis ta võtab mul ümbert kinni ja ütleb: "Aga mina armastan sind!" Ja ei lase enne lahti, kui ka mina ütlen: "Musu, mina armastan sind ka.""
Kui sa pole veel aasta avameelseimat intervjuud Epp Kärsiniga lugenud, siis saad seda teha SIIT.

Koit Toome


Eelmise aasta sügisel puhkusereisil Dubais küsis laulja Koit Toome oma kallima ja kahe lapse ema Kaia Triisa kätt. Toome on ise küll öelnud, et ei ole varem väga abielust mõelda suutnud, kuid lõpuks mõistis, et kallis naine neid siiski väga soovib ja nüüd on pere esimesel kohal.