Kim Kardashian maandus koos oma poiss-sõbra Pete Davidsoniga sel nädalal Londonis ning paar on mõnusalt kohtingutel käies aega veetnud. Samal ajal on Suurbritannias täies hoos kuninganna Elizabethi troonijuubeli pidustused. Tõsielustaar palus oma assistentidel palee poole pöörduda ja talle mõned piletid tähtsale sündmusele hankida, kuid palee keeldus paarile pileteid andmast, vahendab Daily Mail.

Kui Kardashian paleest eitava vastuse sai, proovis ta viimases hädas meediaettevõtte BBC poole pöörduda, kes pidustustest otseülekande teeb, kuid tulutult. Kim aga alla ei andnud ja oli meeleheitel, et kuskilt piletid leida. Ta proovis kõigest väest sündmusele jõuda ja oleks aktsepteerinud ka seda, kui talle poleks VIP-pileteid antud.

Olukorraga tuttav olev allikas paljastas, et keeldumine tuli staarile negatiivse üllatusena. "Kimile ei öelda tavaliselt ära, kui ta soovib mingisugust sündmust külastada. See on äärmiselt üllatav, et seekord niimoodi läks, eriti kuna ta ei külasta Ühendkuningriiki tihti. Kim ja Pete armastavad kuninglikku perekonda ja nad soovisid meeletult olla osa erilisest tähistamisest."

Kuninganna Elizabeth II troonijuubeli pidustustele pandi müüki 10 000 piletit, mida rahvas sai osta. Üle seitsme tuhande pileti anti võtmetöötajatele – nendele, kes teenivad sõjaväes, on vabatahtlikud või heategevusorganisatsioonis. Pole teada, kas Kardashian reisis Londonisse spetsiaalselt kuninganna pidustuste pärast.