Näitleja Johnny Deppi esimene TikToki video näitas staari viimaste nädalate populaarsemat sündmust – tema ja Amber Heardi kohtuprotsessi. Veel sai videos näha Deppi kitarri mängimas tema sõbra Jeff Becki kontserdil. Näitleja keskendus videos fännidele ja tänas neid toetuse eest.

"Kõigile mu kõige kallimatele, ustavamatele ja vankumatutele toetajatele. Me oleme kõikjal koos olnud, oleme kõike koos näinud. Me oleme kõndinud koos sama teed. Me tegime õiget asja koos, sellepärast, et te hoolisite," kirjutas Depp video juurde. Ta ütles fännidele, et nüüd on aeg viimaste nädalate sündmustest edasi liikuda. „Te olete, nagu alati, minu tööandjad ja taaskord ei suuda ma teid tänada muud moodi, kui lihtsalt aitäh öeldes,“ lõpetas Johnny emotsionaalse postituse.

Videos on näha fänne lehvitamas ja toetussõnumiga plakateid hoidmas. Samuti sai TikTokis näha, kuidas Depp valmistub oma sõbra Jeff Becki kontserdiks – harjutab kitarrimängu ja paneb paika laulude nimekirja.

Postitus, millega Johnny Depp fännidele armastust ja austust avaldas, on kiiresti populaarseks muutunud. Vähem kui tunniga kogus Deppi video miljon vaatamist ja 420 000 meeldimist. 18 tundi tagasi postitatud video on saanud juba pea 14 miljonit vaatamist ja 4,7 miljonit fänni on staari esimese TikToki meeldivaks märkinud. Näitleja on seni ainult ühe video postitanud, kuid teda on jälgima hakanud pea 8 miljonit silmapaari.

Johnny Deppi ja Amber Heardi kohtusaaga sai nädal tagasi Virginia osariigis lõpu, kui vandekohus otsustas, et võitjana väljub Depp. Algselt teatas vandekohus, et Heard peab filmistaarile maksma kahjutasuks 15 miljonit USA dollarit, kuid Virginia osariigi seaduste tõttu kahandati seda summat 10 350 000 dollarini. Amberil pole ka seda raha kuskilt võtta.