Jasmin Selberg on Tallinnas sündinud, kuid oma teadliku elu on ta veetnud Saksamaal. Eestist kolist pere ära, kui ta oli aastane. Ühendus Eestiga jäi aga heaks, kodus räägiti vaid eesti keelt ja ka Eestisse jäänud sugulastega suhtlus jätkus. Vanaema, tuntud illustraator Piret Mildeberg, andis noorele neiule kaasa kunsti- ja ilulembuse, nii oligi juba lapsest saati tema unistuseks ilumaailmas leiba teenida.

Jasmin Selberg esindab missivõistlustel Saksamaad.

„Ühel päeval nägin Instagramis reklaami, et kutsuti tüdrukuid casting'ule. Kuna mul oli alati unistus modelliks saada, siis mõtlesin, et miks mitte kohale minna. Läksingi ja olin edukas,“ meenutab Jasmin. Sealt leidis neiu üles missiagentuur „The Queens Camp“ Berliinist, kes hakkasid teda treenima catwalk'i jaoks, õpetati meikimist, soenguid tegema ja avalikult kõnet pidamist. Jasmin teeb nendega ka koostööd, et populariseerida missindust Saksamaal.

„Missid on minu meelest head eeskujud tüdrukutele - nad peavad olema head inimesed, mitte jooma ja suitsetama,“ räägib Jasmin. „Ma ise oleks endale noorena sellist eeskuju tahtnud. Keegi, kelle moodi ma oleks tahtnud olla - nagu suur õde, hea inimene ja eeskuju. Nüüd tahan ise see inimene teistele olla.“

Praegu õpib Jasmin Saksamaal ülikoolis ajalugu ja filosoofiat ning töötab tõlkija, näitleja ja modellina.

Jasmin pärjati Miss International Germany tiitliga ja teda ootab ees maailma TOP-kolme hulka kuuluv missivõistlus Jaapanis.

Jaga
Kommentaarid