Artist saabus Tallinnasse koos filmi „DMB“ režissööri Roman Kachanoviga, vahendab bublik.delfi. „Jõudsime Romaniga Tallinnasse. Akna taga on tõeline talv, täpselt nagu Moskvas. Tere, Tallinn!“ ütles Panin Telegrami postitatud videos.

On teada, et näitleja saabus sõjavastasele koosviibimisele – blogijate ja kunstnike kongressile – ning viibib siin pühapäevani.

Aleksey Panin Tallinnas

Näitleja on aastate jooksul sattunud mitmeid kordi skandaalidesse. Näiteks oli ta 2013. aastal korraldanud Venemaal Tuapse linnas ühes hotellis kakluse ning pärast seda algatati tema vastu kriminaalasi. 2019. aastal tuli avalikuks, et Panin on erinevate liiklusrikkumiste tõttu võlgu üle 3 miljoni rubla. Aasta varem oli näitlejalt konfiskeeritud tasumata trahvide tõttu BMW.

Panin on varem teinud mitmeid Ukraina-vastaseid avaldusi ja nõudnud Ukraina „ühendamist“ Venemaaga. Näitleja rõõmustas selle üle, kui 2014. aastal toimus Krimmi annekteerimine ning tema sõnul pidanuks Venemaa laiendama oma piire Odessani. 2015. aastal peeti Panin Odessas kinni ja tal kästi vabandust paluda oma Ukraina-vastaste avalduste pärast.