„Ma ei mäleta raskeid aegu – või võib-olla ma ei taha neid mäletada,“ kommenteeris Kreem oma lapsepõlve Vikerraadio Sten Teppani saates. „Alguses ma tahtsin Tartusse õppima minna, et saaksin vanemate hoolsa pilgu alt ära,“ rääkis ta, lisades, et kahjuks headele hinnetele ta keskkoolis ei õppinud ning seetõttu langes Tartu Ülikooli variant ära.

„Ma ei teinud seda, mida isa ootas,“ tunnistas Kreem, miks ta isaga nooruseas suhted hapud olid. „Mina pelgasin teda, sest ta oli väga konkreetne mees. Kui ta midagi ütles, siis nii ka oli,“ iseloomustas laulja. „Aga kuna ma olin rebel (mässumeelne – toim), siis ma tegin ikkagi teistmoodi,“ naeris ta.

„Ma jäin keskkoolis istuma. Ma ei ole seda vist kunagi rääkinud, aga ma tegin neli korda kirjanduse suulist eksamit,“ tõi Kreem näite, millega ta vanematele palju peavalu valmistas.

Kroonika kirjutas hiljuti, et täna oma 50. sünnipäeva tähistav Jaagup Kreem on ansambli Terminaator juhtfiguurina olnud fenomenaalne nähtus Eesti muusikailmas nii oma vokaali kui ka imidži poolest. Esimest juubelihõngulist sünnipäeva peab ta enda sõnul vaikselt.