Grimesi ja Muski tütar sündis 2021. aasta detsembris, kuid vanemad avalikustasid uue ilmakodaniku sünni kolm kuud hiljem. Tüdrukutirts sai endale nimeks Exa Dark Sideræl Musk ning Grimes selgitas tollal, et sai lapse nimeks inspiratsiooni teadusest.

Nimega Exa austavad Musk ja Grimes superarvuti terminit exaFLOPS, millega on arvutil võimekus teha sekundi jooksul üks kvintiljon operatsiooni. Dark tähistab aga tumeainet ja tundmatut. Sideræl märgib lapse ema sõnul haldjalikku või päkapikuliku kujundit süvaruumi ajast. Vanemad aga last sellise nime ei kutsu - eelmise aasta märtsis avaldas Grimes, et tema ja Musk kutsuvad tütart lühinimega Y, vahendab Daily Mail.

Nüüd on Grimes aga päriselt otsustanud oma tütre nime ära muuta, et lapse nimi oleks ametlikult Y. Möödunud nädalal säutsus naine, et tütre nimi on nüüd „Y või 'Why?' või lihtsalt '?'“. Sõna 'why' tähendab inglise keeles küsisõna 'miks'. Samas tunnistas Grimes, et Ameerika Ühendriikide valitsus ei tunnista ´?´ nimena. Veel säutsus ta, et lapse uus nimi tähistab uudishimu ja igavest küsimust.

Ka Grimesi ja Elon Muski 2-aastasel pojal on kummaline nimi: X AE A-XII. Alguses panid vanemad poisile nimeks X AE A-12, kuid kuna seadus ei luba inimese nimes numbrit kasutada, pidid vanemad selle ära muutma.

Grimes ja Musk läksid esmalt lahku 2021. aasta septembris ning tõmbasid oma suhtele lõplikult joone alla 2022. aasta märtsis. Elon Muskil on endise abikaasa Justine Muskiga viis last - kaksikud Griffiin ja Vivian ning kolmikud Kai, Saxon ja Damian. 2021. aasta novembris sündisid Muskile oma ettevõtte töötajaga taas kaksikud, vahendab Page Six.