Räppar Kanye West hakkas Dubais viibides tundma muret oma turvalisuse pärast, kuna märkas Royal Dubai hotellis ringi liikumas oma enda endist treenerit Harley Pasternaki. Muusik uskus, et treener on teda jälitamas ja ta tundis end tema läheduses tõeliselt ebamugavalt. Mure oma turvalisuse pärast viis Westi nii kaugele, et ta püüdis Pasternaki hotellis filmida, kui too personaliga rääkis või hotellis ringi kõndis.

TMZ väitel on olukord aga vastupidine ning hoopis treener oli see, kes tundis end muusiku käitumisest häirituna. Nende allikate sõnul oli Pasternak tegemas hotelli vastuvõtus õhtusöögiks broneeringut, kui ta Westiga kohtus. Väidetavalt oli Kanye astunud oma endisele treenerile ligi ja püüdnud teda emmata, kuid Pasternak tõmbus tagasi. Seejärel oli hotelli vastuvõtus töötav inimene uurinud Pasternakilt, kas too vajab hotelli turvamehi, mille peale treener jaatavalt vastas.

Selleks ajaks, kui turvameeskond saabus, oli Kanye ja tema tiim hotelli vastuvõtualast lahkunud ja nende vahel ei olnud edasist kontakti.

Räppari ja tema endise treeneri suhted ei ole väga roosiliselt. Aastal 2016 kutsus Pasternak Westile politsei ja kiirabi, kuna väitis, et muusik hakkas ühe nende treeningu ajal tavapäratult ja ettearvamatult käituma. Seejärel viidi Kanye UCLA meditsiiniasutusse, kus hinnati tema vaimset tervist.

Mida tegi Pasternak siis Dubais? Kui Kanye viibib seal, et oma lastega tänupüha tähistada, siis Pasternakile kuulub Lähis-Idas enam kui tosin jõusaali ning ta viibib tihti koos oma klientidega Dubais.