Jenner jagas uudiseid enda tervise kohta sel nädalal ilmunud järjekordses saatesarja „The Kardashians“ osas, rääkides sellest oma kolmele lapsele – Khloé Kardashianile, Kim Kardashianile ja Kendall Jennerile – ja oma elukaaslasele Corey Gamble’ile.

„Ma tahan teile midagi öelda... Ma käisin doktori juures ja lasin end uurida,“ ütles ta, proovides samal ajal pisaraid tagasi hoida. „Nad leidsid väikese tsüsti ja kasvaja mu munasarjast,“ jätkas Jenner, võideldes samal ajal emotsioonidega.

„Dr A ütles, et ma peaksin laskma oma munasarjad eemaldada. Ma muutun emotsionaalseks seetõttu, et need olid teie ilmaletulekuks olulised,“ lausub Jenner. „Seal on mu kõik lapsed eostatud ja tänu neile on nad ka mu kõhus kasvanud. Seepärast on see väga püha koht minu jaoks,“ lausub Jenner.

Kim Kardashian ütles ülestunnistuse järgselt, et ta tunneb väga kurvalt ema pärast ja samuti ei kujuta ta ette sellist kogemust ise läbi elada. Khloe Kardashian haaras seejärel telefoniliinile Kourtney Kardashiani, et viimane kuuleks uudiseid.

„Ma saan aru, mida mu ema tunneb, sest ma ise tunneksin täpselt samamoodi,“ ütles Kourtney. „Tegemist on sinu naiselikkuse jõuga,“ lisab ta. Kris Jenner ise muutus võrdlemisi emotsionaalseks, kui ta kõneles enda munasarjade kaotamisest. See sündmus sunnib teda muuhulgas silmitsi seisma ideega, et ta saab vanemaks ja peab leppima asjaoluga, et osa elust on juba läbi.