SVNDRA (kodanikunimega Sandra Villacis) on Jaagup Kreemi loomingut armastanud juba pisikesest plikatirtsust peale. Terminaator puges aastaid tagasi SVNDRA hinge, kui ta kunagises telesaates „7 vaprat“ „Juulikuu lume“ esitust kuulis. „Eluaegne fänn oli sündinud,“ kommenteerib lauljatar.

„Olles nüüd ka ise muusik, ei oleks ma kunagi isegi unistada julgenud, et tohin Jaagupi loaga enda versiooni „Juulikuu lumest“ välja panna,“ jätkas SVNDRA. „Jaagup ei ole inimene, kes tavaliselt kergekäeliselt oma loomingut kasutada lubab!“

Tõepoolest: Jaagup Kreem on vanade lugude uude kuude panemise suhtes igati skeptiline. „Ma pean ütlema, et natuke kurb on vaadata seda, mis praegu toimub,“ rääkis Kreem Kroonikale tänavu juulis. „Mulle tundub, et inimesed elavad vähem ja pööravad oma kuvandile liiga palju tähelepanu. Kui nad elavad vähem, siis neil pole ideid. Ja kui ideed on otsas, siis võetaksegi mingi vana hitt ja valatakse tümakaga üle,“ rääkis ta tänapäeva artistele mõeldes. Ent näib, et SVNDRA versioon Terminaatori hitist puudutas siiski muusiku hinge piisavalt, et sellele avaldamisluba anda.

SVNDRA lisas, et lugu ajendas teda välja andma ka oma fännidelt saadud positiivne tagasiside, kui ta loost teaser-klippe sotsiaalmeediasse postitas. „TikTokis on minu „Juulikuu lume“ klippe kuulnud juba enam kui 100 000 inimest.“

Loo uue versiooni salmid kirjutas SVNDRA ise, toetudes isiklikule elukogemusele. Valminud lugu tekitab lauljataris, kes resideerub enamik ajast Los Angeleses, sooja kodutunde ja -igatsuse.