"Vorstipidu" näeb välja nagu Pixari animatsioon, mille oleks justkui lavastanud "Ananassiekspressi" ("Pineapple Express"), "Superbad-ülikõva" ("Superbad") ja "Lõpp" ("This is the End") loojad. Kummalisel kombel just nii ongi - filmi taga seisavad kõikide manitud komöödiatega seotud Seth Rogen ja Evan Goldberg ning paljud teised pikaaegsed koostööpartnerid.

"Vorstipidu" peetakse lausa täiskasvanutele suunatud animatsioonide uueks tulemiseks. See on saanud väga hea kriitika osaliseks ning on seni teeninud 19 miljoni suuruse eelarve juures tagasi 38.6 miljonit. "Kalatüdruk Dory" eelarve oli näiteks 200 miljonit. Selles arvestuses on "Vorstipidu" juba praegu tulutoov, kuigi film linastus USA-s alles 12. augustil. Kõik pole aga nii ilus - ilmunud on info, mille kohaselt koheldi animatsiooniosakonda väga ebaprofessionaalselt.

Cartoon Brew veebileheküljel ilmus hiljuti intervjuu filmitegijatega. Artikli alla jätsid aga väidetavalt stuudios pettunud animatsiooniosakonna töötajad mitmeid kommentaare, mille kohaselt koheldi neid stuudios nagu orje ning nende nimed võeti pärast mitmeid lahkhelisid isegi filmi lõputiitritest maha.

Siin on mõned kommentaarid Cartoon Brew koduleheküljelt:

"Eelarve suudeti hoida madalana, sest Greg ("Vorstipeo" üks režissöör Greg Tieman) käskis teha tasuta ületunde. Kui sa kontorisse ei jäänud, siis sind asendati või ähvardati vallandamisega."

"Animatsioonisakond tegi isegi petitsiooni, millega nõuti paremat kohtlemist ja tasu ületundide eest. Kiri saadeti Annapurnale (produktsioonifirma) ning nende sekkumise pärast saime lõpuks ka tasu ületundide eest."

"Üle 30 animatsiooniosakonna töötaja lahkus keset produktsiooni, sest ei suutnud stressi ja kõrgete ootustega leppida. Enamik neist lahkus enne kui ületundide eest otsustati lõpuks maksta. Nende nimed võeti tiitritest maha, kuigi nad töötasid filmi kallal üle aasta."

"Peaaegu poolt animatsioonimeeskonda isegi ei mainita tiitrites. Meeskond uskus sellesse filmi, nad valasid sellesse oma südamed ja hinged, aga ikkagi pole nende nimesid kirjas. IMDB leheküljel on enamik nimesid olemas (83 töötajat), aga kinodesse jõudnud filmi lõputiitrites on kirjas kõigest 47".

Tegemist on anonüümsete kommenteerijatega, mistõttu pole neil väidetel ka selget alust, kuigi mitmed väljaanded on püüdnud filmi tootnud firmadega Nitrogen Studios, Annapurna Pictures ja Point Grey Pictures ühendust saada. Sama tehti ka anonüümsete kommenteerijatega. Seni on vastanud ainult animatsiooni eest vastutanud Nitrogen Studios, mille esindaja eitab LA Timesi andmetel kõiki süüdistusi. Huvitav on näha, kuidas see lugu edasi areneb. Eduka ja hästi vastu võetud filmi mainele on see suur löök ning samas paljastab ka nii mõndagi filmimaailma telgitagustest.