Kuigi enamus kokku jäänud paarid ei kesta peale telesaate lõppu enam kuigi kaua, kuid lootust ei tasu kaotada. Leidub siiski näiteid, kes oma fännide meeleheaks senini veel koos on, vahendab Mirror.

Camilla Thurlow ja Jamie Jewett

2017. aastal telesaates osalenud Thurlow romantika endise Calvin Kleini modelli Jamie Jewittiga, tärkas kohe, kui mees saates osalenud seltskonnaga liitus. Vastupidiselt nende kaasstaaridele, kelle suhted julmalt põrusid, on paar senini koos.

Kohe algusest peale sobis paar nii vaimselt kui füüsiliselt. Selle asemel, et oma tegemistega kuulsust otsida, on mõlemad pigem madalat profiili hoidnud.

Augustis saatis Jewett liikvele kõlakad, justkui plaaniks ta naise kätt paluda, kuid tegelikult oli jutt hoopis tüngast. Fänne ajas selline nali marru ning nad lausa anusid staare, et nad viimaks sõrmused sõrme libistaks.

Cara De La Hoyde ja Nathan Massey

Paar võitis 2016. aastal "Armastuse saare", kuid vaid aasta hiljem teatasid nad, et on oma teed lahku viinud. "Mina ja Cara lahutasime, meil oli elu kõige lahedam suvi, kui kahjuks leidis see oma lõpu, soovin talle tulevikuks kõike parimat."

Möödus vaid mõni nädal ja selgus, et Cara on lapseootel. Kuigi algselt olid mõlemad lubanud, et ei lähe taas kokku, siis rõõmusõnum muutis kõik.

Eelmisel aastal küsis Massey naiselt ka selle ühe kõige olulisema küsimuse ja seda just keset "Armastuse saare" villat.

Olivia Buckland ja Alex Bowen

Septembris libistasid sõrmused sõrme samuti "Armastuse saarel" kallima leidnud Buckland ja Bowen.

Suursuguste pulmadega ei hoitud kuskilt kokku. Bowen saabus helikopteriga ning pruut sõidutati kohale Rolls Royce'iga. Külaliste hulgas oli ka mitmeid kaasstaare, kellest üks isegi lilleneiuks valiti.

Jess Shears ja Dom Lever

Tegu oli esimese paariga, kus üks kahest visati välja, kuid teine otsustas saatega siiski jätkata. Olenemata raskustest on paar siiski koos.

Paari pidas pulmi äärmiselt tagasihoidlikult, kuhu oli kutsutud vaid 22 külalist. Eile teatasid noored, et peagi on oodata ka pisipere.