Reklaamis istub Depp kõrbes, mängib kitarri ning on riietatud põlisrahvastele omastesse mustritesse. Videos on ka traditsioonilises riietuses tantsija, kes kõrbes keerutab, vahendab Hollywood Reporter.

Alates 2015. aastast "Sauvage" parfüümi reklaamnäona esinenud Depp sai peale video avalikustamist tõelise fännide pahameele osaliseks. Näitlejat, kes on varasemalt tunnistanud, et tema esivanemate seas on ka Ameerika põlisrahvaste esindajaid, süüdistati tundetus reklaamis osalemises ja stereotüüpide halvustavas kontekstis levitamises.

Dior on avalikustanud, et reklaam on valmistatud koostöös põlisrahvaste õiguste eest seisvate advokaatidega. Olenemata sellest leidus ka mitmeid kuulsusi, kes tulemuses rämedat eksimust nägid.

Kawennáhere Devery Jacobs ei suuda uskuda, et selline asi avalikkuse ette toodi. "Dior teenib raha põlisrahvaste kultuuriga ja palkas JOHNNY DEPPY peaosaliseks reklaami, milles on parfüüm nimega METSIK? Kes arvas, et see okei on...?!"

Hiljuti on Depp meediatähelepanu tõmmanud skandaalse abielulahutusega, milles endine naine Amber Heard armastatud näitlejat jõhkras vägivallatsemises süüdistab. Depp on seni oma süüd eitanud.