29-aastasel Ed Sheeranil on oma väike restoran Londoni Notting Hillis nimega "Bertie Blossoms", kus töötab kümme inimest, kirjutab The Sun.

Ta ütles neile, et kedagi sel ajal lahti ei lasta, ning õhutas neid kogukonna aitamiseks vabatahtlikku tööd tegema.

Allikas sõnas: "Ed ütles kõikidele, et nad ei muretseks, ja tema katab kõik kulud ja nad kohtuvad üheks suureks joominguks kui maailma taas normaalne on. Juhatajad käivad aeg-ajalt restorani kontrollimas, et seal kõik terve ja turvaline oleks. Ed ütles töötajatele, et nad võivad soovi korral kuhugi mujale tööle minna või aidata riiki vabatahtlikku tööd tehes."

"See on tore, ett Ed kõigi meeli nii rahustab. Inimesed ütlevad, et "oh, mis seal ikka, tal ju selleks raha on", aga tihti ei ole rikkad inimesed kõige lahkemad. Aga Ed on teistsugune," lisas allikas.

Restoran avas oma uksed alles eelmise aasta novembris ja on saanud lühikese ajaga väga populaarseks. Seda on külastanud ka endine Inglismaa jalgpallikoondise ründaja Peter Crouch.

Restoran käks pausile eelmisel nädalal, kui Boris Johnson andis korralduse kõik mitte vajalikud kohad koroonaviiruse epideemia ajaks sulgeda.