See on ka mõistetav. Ed Sheeran on väärt 170 miljonit naela ning Beckhamid "vaid" 335 miljonit naela.

"Shape of You" laulja Ed Sheeran sõnas, et ta ei kavatse valitsuse poole pöörduda, et oma kümnele sundpuhkusele saadetud restoranitöötajale palka maksta. Aga Victoria Beckham just seda tegi, kui 30 töötajat oli vaja puhkama saata, kirjutab The Sun.

29-aastase laulja Sheerani restoran "Bertie Blossoms" pidi märtsis uksed kinni panema, kui koroonaviiruse epideemia seda tabas. See tähendas, et enam ei saanud tööd teha ei baaritöötajad, teenindajad, kokad ega nende abid.

Briti valitsus on öelnud, et ettevõtted saavad liitud abiprogrammiga, kus valitsus maksab kinni 80 protsenti töötajate palgast. Aga laulja esindaja sõna, et restoran ei kavatse mitte mingil juhul abi saamiseks valitsuse poole pöörduda, et neilt rahalist abi saada.

Sheeran on juba ise restorani alla metsikult raha pannud. Raamatupidamine näitab, et restoran on erinevatele võlausaldajatele võlgu 1,7 miljonit naela. Sellele vaatamata püüab restoran ise hakkama saada.

Victoria Beckham aga saatis 30 töötajat sundpuhkusele, kellele valitsus nüüd järgmised kuud 80 protsenti nende palgast maksab. Victoria ise lubas oma taskust maksta neile ülejäänud 20%.