Töötajate sundpuhkus kestab kaks kuud. Tegu on palgata puhkuse perioodiga, kus valitsus maksab neile 80 protsenti tavapärasest palgast. Victoria Beckham paneb sinna ise juurde ülejäänud 20 protsenti, kuigi riigi abiprogramm seda ei nõua, kirjutas Daily Mail.

Ja Beckhamite moefirma ei ole lihtrahvale. Kui tahad endale soetada firma brändiga kleiti, siis pead 2000 eurot välja käima.

Epideemia tõttu kannatasid turundusosakond ja klienditeenindajad ning ka Mayfairis asuv pood, mis läks täielikult kinni, kui Suurbritannia suleti.

Beckhamite pressiesindaja sõnas, et töötajate sundpuhkus kestab praeguse seisuga kaks kuud.

Programm toimib nii, et töötajatele jääb nende töö alles ja Victoria Beckham saab hiljem valitsuselt 80% palgaraha tagasi küsida. See on umbes 2875 eurot kuus ühe töötaja kohta.

Kaks nädalat tagasi ostsid Beckhamid 19,5 miljonit eurot maksnud katusekorteri Miamis, varasemalt kuulus neile 32 miljonit eurot kuuluv häärber Lääne-Londonis ja üle seitsme miljoni euro maksev maamaja Cotswoldis, kus perekond on koroonaepideemia ajal elanud.

See tähendab, et ligi 400 miljoni eurose varanduse juures vajavad nad ikka valitsuse abi, et oma töötajate tulevik kindlustada, samal ajal, kui see raha võiks minna ettevõtetele, kellel pole nii rikkaid omanikke.