TMZ teatas esimesena, et Cardi B ja Offset lõpetasid lahtusprotsessi protseduurig ning Pitchfork kinnitas seda läbi ka Fultoni maakonna kohtupaberite järgi.

Cardi advokaat andis sisse taotluse lahutus lõpetada eile, 2. novembril.

Räppard Cardi B andis lahutuse abikaasa sisse septembris, kuid juba järgmisel kuul teatas ta Instagram Live vahendusel, et on kaasaga jälle koos.

Cardi abiellus Offsetiga salaja 2017. aasta septembris ja tegi uudise avalikuks kuu hiljem ühiselt lava peal. Juulis 2018 sünnitas Cardi nende ühisa lapse, pisitütre Kulture Kiari Cephuse.

Cardi B tähistas eelmise kuu keskel ka oma 28. sünnipäeva, kus oli kohal ka Offset. Küll aga jäi sünnipäevast meelde intsident, kus Cardi postitas kogemata sotsiaalmeediasse endast alasti pildi.

Ta tegi pildi varajastel hommikutundidel. Meik veel näos oli Cardi B pildil palja ülakehaga, näidates fännidele operatsiooniga suurendatud rindu. Pärast pildi kustutamist kirjutas ta: "Issand, miks sa tegid mind nii kuradi lolliks ja hälvikuks?"

Kuigi alguses valitses temas kerge kahetsusetoon, siis peagi jutt muutus. "Teate mis, ma ei muretse selle pärast. Ma söön hommikusöögi ära ja lähen peole, sest ma isegi ei mõtle sellele. On, mis on. Seda juhtub. See ei ole ju ka esimene kord. Ma olin ju enne strippar, nii et, mida iganes," lisas ta.