Desiree kinnitas seda väidet ja rohkem ta sellel teemal rääkida ei soovinud. "Olen suhtes, aga ei kommenteeri, kellega," ütles Desiree Kroonikale.

Kroonika andmetel võib tegu olla Hannes Vellendiga, kes võttis osa Eesti Laulust. Seda ta ei kinnitanud ega lükanud ümber. "Ma ei hakka kahjuks või õnneks eraelu ajakirjanduses lahkama," ütles Desiree.

Kroonika kirjutas Erik Orgu (38) ning Desiree (22) suhte algusest 2020. aasta septembris, mil suhet tuntud toidunõustajaga kinnitas Kroonikale Desiree ise, kuid midagi enamat ta kommenteerida ei soovinud. See suhe leidis kiirelt lõpus juba sama aasta detsembris.

Ehkki Desiree võib terasemale meediajälgijale meenuda 2018. aasta Eesti Laulu poolfinaalist, on ta ka viimastel kuudel õige palju tähelepanu pälvinud sotsiaalmeedias, eeskätt noorte ülipopulaarsel platvormil TikTok. Üks seni kõmu tekitanud eksperimente pani üldsuse kukalt kratsima: nimelt kirjutas ta pea sadade suhtes olnud naiste palvel nende meestele.

Aga Sa ei karda, et tulevikus, kui tunned ise võib-olla huvi mõne noormehe vastu, kirjutad talle ning ühel hetkel ta ei soovigi Sinuga suhelda, sest vahest arvab ta, et Sa korraldad taaskord mõnda järjekordset eksperimenti…

Esiteks, hetkel ma ei otsi endale partnerit, seega ma ei mõtle sellistele teemadele. Samas, kui hüpoteetiliselt mõelda, siis ma ei võtaks enda kõrvale kindlasti inimest, kes minuga hakkama ei saaks. Või kes taolises eksperimendis või koguni minus mingisugust probleemi näeks.