Üks saatejuhtidest uurib Uuspõllult, kuidas tal koroonaaeg möödunud on, mispeale tõdeb näitleja: "Väga hästi. Ma sain ka koroona. Nüüd ma saan igal pool ringi käia ning ei levita seda haigust ise."

Uuspõld tunnistab, et esimene süst koroonavaktsiini on tal nüüd ka käes. Selle sai ta pärast põdemist. Saatejuhid uurivad veidi lähemalt haiguse kulgemise kohta. "Räägivad, et mõnel läheb lihtsalt. Minul oli ta väga raske, ei soovita mitte kellelegi. Enne seda ma mõtlesin, et saaks koroona, siis tulevad ka need antikehad ning saaks ringi liikuda. Tegelikult oli väga raske," möönab Uuspõld.

Saatejuhid vihjavad, et ehk ei tulnud sellest mingisuguseid pikemaajalisi kõrvalefekte ning Uuspõld tunnistab, et füüsiline vorm pole siiani endiseks taastunud. "Trepist tulles hakkan vähekene hingeldama," märgib ta.

"Kuidas sul maitsemeelega on?" uurib saatejuht Margus Kamlat. "Minul näiteks kohv maitseb nagu koni. Nagu tuhatoos. Aga noh, eks vanasti sai konisid ka joodud. Mul on ju see läbikäidud tee ning ma ei löö risti ette. Naljakas on see, et ma tunnen ainult nagu magusat ja pipart. Ma saan toitu nautida, aga peamiselt toidutekstuuri," kirjeldab Uuspõld seda, kuidas maitsemeeltega on lood päris kehvasti.

Kuula pikemalt intervjuust!